115. Build-a-bear workshop

Ytterligare två dagar har redan passerat, tiden går fruktansvärt fort och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det... Tiden sägs väl förvisso gå fort när man har roligt och det kan jag inte förneka att vi har! I torsdags tog vi med barnen till Build-a-bear workshop. Jag och Lisa hade så himla kul medan vi fixade vår Nalle "Valencia" som blev så fruktansvärt söt i sin pyjamas-outfit (!!!), barnen hade utav någon anledning inte alls lika roligt och helt ärligt önskar jag, såhär i efterhand och pågrund utav deras uppförande, att vi stannat hemma istället. 
 
 
Så tack vare deras tråkiga attityd under torsdagen så bestämde jag och min värdpappa tillsammans att jag inte skulle ta barnen någonstans idag. Jag hade lovat barnen skridskor och det var jätte tråkigt att vi inte fick möjligheten att göra det, men helt ärligt hade jag ingen större lust heller. Istället har vi ätit svenska pannkakor till lunch och dansat till Just Dance på deras Wii. Vi gjorde upp som en liten "turnering" och dansade på i några timmar, utmanade varandra, sjöng med högt till alla låtar och försökte att inte tänka på det perfekta skridsko-vädret utanför.
 
Jag och Lisa har nu spenderat hela kvällen med att packa inför vår resa till New York imorgon. 06.15 går bussen från Baltimore så det blir en tidigt morgon och en sedan fyra timmar lång bussresa upp till New York City. Det ska bli så fruktansvärt kul dock. Vi har köpt en god frukost att ta med, har packat ned snygga klänningar till tolvslaget och är redo att ta storstaden med storm! 2017, här kommer vi!