237. Sommarvärme i Georgetown, D.C.

Så var det söndagkväll igen och en helt fantastisk helg har passerat. Värmen har verkligen visat sig på sin bästa sida och i nuläget längtar jag mer än någonsin tills dess att vår pool är helt klart! Lördagen, speciellt, var helt galen med över 30° varmt. Japp, ni läste rätt - trettiotvå grader varmt visade termometern medan jag strosade runt i Georgetown, D.C med Laura. 
 
Det skulle tydligen vara en liten fransk marknad där och Laura, som kommer från Frankrike, ville såklart se vad det kunde vara för något! Ingen utav oss var dock särskilt imponerade då den, precis som allt annat i detta land, var väldigt amerikaniserad och det var egentligen inte mycket som var just franskt förutom lite musik som kunde höras här och där. Jag hängde inte läpp för det dock då jag aldrig förut varit i Georgetown men alltid velat åka dit! Super fint ställe med små hus i alla möjliga olika färger och former, en shoppinggata och smågator med alla världens olika sorters restauraner och caféer.
 
Jag förstår verkligen varför nästan alla som åker dit berättar hur dem blivit helt kära i stället, riktigt härligt och mysigt ställe med en småstads-atmosfär och storstads-feeling i ett. Vill absolut åka tillbaka dit någon dag men gärna en dag då det är lite svalare då svetten rann som om vi precis sprungit ett maraton eller två. (Känner ju mest hur det inte kommer hända dock då sommaren helt klart är på ingång här, men man kanske vänjer sig lite vid värmen i alla fall!)
 
Efter att ha gått gatan med den franska marknaden åt båda hållen så tog Laura mig till Georgetown Cupcakes, ett ställe känt för inget annat än just sina cupcakes och vi köpte några stycken som vi sedan avnjöt på Starbucks med en varsin kall dryck i handen och jag förstår verkligen hypen. Helt sjukt goda cupcakes (!!!) och helt klart värt att stå i en 10min kö för, speciellt när Laura berättade att denna kö inte var någonting emot vad det vanligtvis är!
 
Vi tog oss sedan ner till the Waterfront och satt vid vattnet och bara pratade en bra stund innan vi åkte hem till Laura för middag och filmkväll. Laura älskar, precis som jag, fräsch och lätt mat så att få avnjuta en mozarella & tomat sallad med massor utav färsk melon och jordgubbar på sidan satt verkligen riktigt fint efter dessa månader på halvfabrikat och kolhydrater i mängder! Det var verkligen så himla gott!
 
 
Idag har jag bara tagit det superlugnt. Jag tog en riktigt ordentlig sovmorgon och för att vara helt ärlig vet jag inte riktigt när jag klev upp ur sängen då jag inte ens gjorde mig besväret att titta på klockan. Jag var sen snabbt tillbaka i sängen igen efter en liten frukost och streck-tittade på några avsnitt av Gossip Girl innan Julia skrev till mig att hon satt på Froyo och undrade om jag ville komma och göra henne sällskap.
 
Jag har nog aldrig lämnat sängen så fort och bara några minuter senare satt även jag där och avnjöt en god portion glass i värmen. Jag har sedan dess också tagit en riktigt lång promenad på en timme och haft pizzakväll med min värdfamilj samt gått igenom och gjort en liten planering inför kommande vecka som, till min glädje, bjuder på lite omväxling och ändrade tider då barnen har två fieldtrips, talangshows auditions och fundraiser-kväll att vara med på denna vecka! Ska bli kul, jag är redo!