Skype-session med föredetta aupair

Idag har varit en busy-day. Har jobbat sedan tidigt på morgonen och skyndade sedan hem för att någorlunda fräsha upp mig inför kommande skype-session. Har idag pratat dels med pappan i matchning #7 (vilket för övrigt gick kanonbra!) men också med en av deras föredetta aupairer.
 
Det gick jätte bra, hon bor inte i Sverige, men inte särskilt långt ifrån heller. Vi förde samtalet på engelska och jag kan ju meddelade att min hjärna gick på högvarv redan efter första skype-samtalet med pappan, förstår ni hur mitt huvud mådde efter 2 samtal?! Haha, hur som helst var det supertrevligt att prata med denna aupair, hon bodde hos familjen jag i nuläget pratar med i 2 år, och valde alltså att förlänga ett helt år med samma familj, vilket bara det säger ganska mycket om famlijen. 
 
Jag frågade mycket om hennes upplevelse av området, närmsta städerna, barnen, familjen, USA och aupairjobbet över lag. Det bästa tyckte jag var att hon i princip återberättade vad familjen redan berättat om bland annat barnen och därav styrkte allt dem sagt, vilket ger en typ av trygghetskänsla. Jag fick reda på mycket som kanske kan ses som lite opassande att fråga sin, eventuellt, blivande host-familj, vilket också är otroligt bra då sånna frågor oftast är det man faktiskt vill fråga, men hur skulle det låta om jag frågade värdfamiljen, andra samtalet, om hur shoppingen är runt om. Haha. 
 
Rekommenderar verkligen alla blivande aupairer att fråga om att ta kontakt med fördetta, eller nuvarande aupairer om sådana finns! Dem har ändå bott där, med den familjen och du kan få reda på så mycket ur ett helt annat perspektiv och ställa så mycket frågor.