Square one

Inatt trillade mejlet jag så länge väntat på, men samtidigt inte ville ha in och match #3 berättade att dem, efter ett otroligt svårt beslut, tyvärr hade valt att matcha med den andra aupairen dem också hade haft i åtanke. Lite tråkigt är det såklart eftersom att det verkligen kändes något otroligt bra och jag hade så roligt när jag skypeade med dem, men när anledningen är att den andra aupairen var en kille och att familjen gärna ville prova det så kändes det ändå mer lättsamt att smälta. 
 
 
 
Hur som helst är jag nu tillbaka på "ruta ett" i matchningen. Snart har jag sökt famlij i två månader och för att var helt ärligt känns det otroligt hopplöst just nu. Är otroligt orolig och stressad över att jag snart jobbar mitt sista pass på McDonalds och sen är arbetslös tills dess att jag åker, vilket gör att stressen över att hitta en familj bara växer och växer. Får i värsta fall gå tillbaka och prata med min chef, men undviker det helst.
 
Fick dessutom för någon dag sedan ett mejl från CC där dem berättade att min aupairvideo inte vart godkänd på grund utav musiken i videon var för hög.... så det är vad jag sysselsätter mig med idag för att komma på andra, lite mer taggade, tankar.