143. Mitt första "hejdå" och några centimeter kortare hår

Det är äntligen fredag, jag har tagit mig igenom en lång, blandad, vecka och sitter just nu och väntar på Elvira som ska komma och hämta upp mig. Vi ska åka och se på en, väldigt sen, film på bio med en kompis till henne som fyller år idag! Har inga tvivel på att vi kommer ha det supertrevligt men jag känner också hur ovan jag är med att vara vaken såhär länge (23:00) numera, haha.
 
Som jag sa har det varit en väldigt lång och jag har tagit mig igenom dem med blandade känslor. Måndags-, tisdags-, onsdags- och fredags-mornarna spenderades alla på gymmet och jag har verkligen fått fart på motivationen! Träningsvärken i veckan har inte varit nådig och jag har också fått igång motivationen för att ställa mig på crosstrainern i hopp om att skala av lite av all pizza och den mängd hamburgare som lagt sig runt magen det senaste halvåret, haha!
 
 
I tisdags träffade jag upp Henriett som previs blivit rätt så oense med sin värdfamilj och efter många och men, och såklart mycket mer än bara denna händelse i bakhuvudet, bestämde hon sig för att boka en flygbiljett hem redan nästa dag. Trots att detta sved en hel del och att jag såklart tyckte det var supertråkigt att min nyfunna, grymma, vän nu tänker lämna mig så hjälpte jag henne att packa ner sitt rum och lite annat smått och gott som behövde göras. Vi följde upp med en hejdå-lunch onsdag förmiddag och kramades hejdå ordentligt. Det känns dock fortfarande rätt sjukt att hon är borta, hon skulle ju åka hem efter mig liksom...
 
I torsdags tog jag tag i något jag borde ha tagit tag i för läääänge sedan. Jag bokade nämligen en tid och såg till att få håret klippt. Helt sjukt hur slitet det var och att man går omkring och typ förnekar det... Jag bad min frisör att ta en före- och en efter-bild för att själv kunna se skillnaden, och helt ärligt så skämdes jag nästan... Men nu är det iallafall gjort och jag känner mig så fräsh! Jag spenderade sedan kvällen i gallerian tillsammans med Kajsa, åt en god pizza till middag och lyckades faktiskt hålla mig ifrån att köpa någonting annat!
 
Vad helgen nu har att erbjuda förutom bion ikväll återstår att se! Emma jobbar dessvärre hela helgen så helgens äventyr får bli något mindre äventyrligt än vi hoppats på, men med tanke på mitt saldo så är det nog lika bra, hehe. Jag sa att jag skulle spara pengar men ni kan nog alla gissa hur bra det har gått, haha!