84. En sån där tråkigt, men välbehövlig, dag

Idag har varit en sån där stanna-hemma,-fixa-och-ta-det-lugnt-dag. Efter förra veckans thanksgiving, helgens aktiviteter och min träff med Kajsa igår så har det varit faktiskt väldigt skönt att bara ta det lugnt och dessutom väldigt välbehövligt! Jag har dock varit produktiv och fick mycket gjort som jag tidigare bara skjutit upp och trots det känner jag mig utvilad och nu också mer tillfreds när en del stressmoment inte irriterat ögat längre. 
Jag har idag... 
- Tränat på morgonen! Något jag länge velat få gjort är att åka direkt till gymmet efter drop off och today was the dya! Det var skönt att ha det gjort och det var inte sådär jättefullt med folk som det annars brukar vara, det enda negativa med denna morgonträning var att trafiken till gymmet var förfärlig, men å andra sidan är jag där såpass tidigt att jag inte behöver tänka på tiden! 
- Tvättat upp all tvätt sedan förra veckan, inkl min egen! Efter förra veckans ledighet från tisdag till söndag kan jag lova er att det fanns mycket tvätt! Jag tittade in i tvättrummet igår och blev helt trött i huvudet bara av att titta på högen. Nu är dock allting tvättat, inklusive min egna lilla tvätthög och det känns superbra! 
- Organiserat min ena garderob! Detta om något var välbehövligt (!!!). Det är något som legat och skavt inom mig länge nog och stressat mig mer och mer för varje dag. Att alla kläder ligger huller om buller, t-shirtar blir skrynkliga, underkläder i strumplådan och tvärtom. Phew, nu är allting väldigt fint organiserat och mina ambitioner är såklart att hålla det såhär, om det kommer göra det är en annan historia. 
...och sist men inte minst...
- Jag har pratat med både Big sis, Agnes och Lisa över telefonen. Det är alltid lika mysigt att ringa och prata av sig med storasyster och Agnes och jag har inte pratat alls sedan jag åkte så där snackar vi välbehövligt och så har vi ju fina Lisa som kommer hit om inte mindre än 28 dagar (!!!!). Helt sinnersjukt, är så himla taggad. Hon får liksom gärna komma nu, nu, nuuuu!
 
 
Min eftermiddag bestod, som vanligt på tisdagar, utav bilkörning fram och tillbaka till group. En timme dit, en timme hem och två timmar dö-tid där emellan. Skillnaden idag var dock att från och med denna vecka och ett tag framöver har tjejerna basket-träning på tisdagar mellan 20-21. Detta funkar nu medan min värdpappa är hemma som då tar tjejerna efter skolan medan jag själv tar Ryan till group, men när han sedan börjar jobba igen får se vad som händer.
 
Jag personligen tycker det är tråkigt och såg inte alls fram emot att spendera två timmar helt själv. Tiden har nog aldrig gått långsammare än när jag stod parkerad utanför Burger King för att invänta en bra tidpunkt för att beställa Ryan's mat, men å andra sidan var det ganska skönt att få lite egen tid och speciellt att få egentid med Ryan. vi pratade på om allt mellan himmel och jord i bilen vilket är något vi inte riktigt får tillfälle till annars då tjejerna är med eller datorn kommer före. Jag ser nog dock helst att dem flyttar tjejernas basket till någon annan dag, men vi får göra det bästa utav situationen.