244. Åtta månader i USA!

Har haft en helt fantastisk helg och har verkligen haft fullt upp sedan i fredags. Hela veckan har väl i och för sig varit rätt så händelserik med förmiddagshäng i solen framför poolen, lunch och shopping i gallerian och så var barnen lediga från skolan i fredags vilket resulterade i att tjejerna sov hos en kompis torsdag till fredag och jag passade på att ta Ryan till en spelhall i närheten där han levde livet i en timme. 
 
Senare under fredags-eftermiddagen hörde Julia också av sig och undrade om jag hade några planer för kvällen. Lite chattande fram och tillbaka och sen var biljetter köpta till kvällens baseball game i Baltimore. Riktigt roligt, en sån där grej som de allra flesta au pairer, inklusive jag själv såklart, har på sin bucketlist och även om vi inte förstod ens lite utav själva matchen så hade vi en riktigt bra kväll!
 
 
I lördags åkte jag, Kajsa och Alexandra till IKEA för att äta lunch och mätta vårt svenska sötbegär. Jag firade också, denna dag, hela åtta månder i USA. Tiden bara går och jag insåg att det inte är alls långt kvar tills Cultural Care vill be mig önska hemrese-datum. Helt plötsligt känns liksom allt så fruktansvärt nära, jag är snart hemma igen? Det är på något sätt så skrämmande, efterlängtat, ångestladdad och glädjefyllt på samma gång att tänka på hur nära slutet man är och jag tror verkligen inte att jag är ensam om att lite sådär förtränga dessa tankar samtidigt som jag har alla möjliga sorters nedräkningar. IKEA var trevligt i alla fall! Det satt riktigt bra med köttbullar och gräddsås till lunch och ännu bättre med maraboun som fick följa med hem.
 
 
Efter IKEA blev det en snabbis hem för att duscha och äta middag innan Kajsa och Alexandra kom och hämtade upp mig. Vi fixade oss och förade lite hemma hos Kajsa och sedan tog vi oss, tillsammans med Antonia, in till Annapolis Downtown där vi dansade natten lång. Väl inne i Annapolis mötte vi också upp Emma och hennes amerikanske vän samt många fler både igenkända och främmande ansikten och vi växlade lite mellan Buddy's och Federal House, två barer som båda hade sin charm, för att maximera nöjet!
 
(Någon frågade mig tidigare varför jag inte publicerar bilder från mina kvällar ute med tjejerna här på bloggen och svaret lyder att jag är ganska säker på att mina värdföräldrar kikar in här då och då för att se på bilderna jag publicerar. Jag är ju inte ännu 21 och även om jag är ganska säker på att mina värdföräldrar har förstått att jag förtär alkohol så är jag inte helt säker på att dem förstått att vi går ut på klubbar och barer. Skulle dem fråga så skulle jag aldrig ljuga, men det känns dumt att skylta med det i onödan!)
 
Idag, söndag, har jag bara tagit det superlugnt. Det blev ett tidigt uppvaknande hemma hos Kajsa imorse då hon hade en klass i D.C att ta sig in till tidigt och innan dess erbjöd sig att skjutsa hem mig. Supersnällt av henne, men det blev inte många timmars sömn och jag däckade rätt fort efter att ha lagt på ett snabbt telefonsamtal med mamsi. Senare på eftermiddagen bjöd mina värdföräldrar med mig ut på middag för att fira kusinen Tylers födelsedag. Givet att jag följer med, inte bara för den goda maten på Mi Pueblo men också för att Tyler kommer spendera mycket tid med oss i sommar och för att han är en väldigt trevlig liten kille!
 
Som avslut på kvällen åkte jag in till Downtown, Annapolis och träffade Emma, Anna och Antonia en snabbis. Skönt att komma iväg från huset om så bara för en superkort stund och det bjuds alltid på mycket skratt tillsammans med Emma! Nu är det snart dags att släcka ner i rummet och samla energi inför kommande jobbvecka. Jag hoppas på bra väder och mycket energi! Godnatt!