Inväntar träningsvärken

Var på gymmet länge idag, det är verkligen en typ av safe-house för mig. Ett ställe där jag får vara ifred om jag vill det, ett ställe där jag får umgås med människor jag tycker om, ett ställe där jag kan vara mig själv, ett ställe där jag kan ta ut alla mina känslor och omsätta dem till rörelseenergi och göra lite nytta istället, haha. Gymmet är helt enkelt mitt andra hem!
 
Var på plats relativt tidigt idag för 45 minuters non-stop cardio! Om det är något jag borde lägga mer krut på så är det just cardion. Jag älskar att svettas och tycker ändå det är relativt kul att utmana mig själv på bandet eller crosstrainern men utav någon anledning glöms den alltid bort. Ska försöka få in någon typ av rutin att avsluta iallafall 3 pass i veckan med minst 30min cardio och köra minst 1 pass i veckan med längre cardio! 
 
Hade med mig lite mellanmål som jag satte mig i personalrummet och åt. Verkligen lyxigt att ha tillgång till olika rum att kunna smita in i för att undkomma alla massor. Vilade lite på maten (läs; instagrammade lite i fåtöljerna) och intog sedan min uppvärmingsposition på bandet. 
 
Dagens brutala legday-pass såg ut som följande:
Uppvärming: 10 minuter rask promenad i hög lutning!
Front-squats i smithen: 1x8 med 27kg (uppvärmingsset), sedan 10x5 med 32kg.
Utfalls i smithen: 5x3 på vardera ben med 27kg
Hipthrusters i smithen: 3x5 med 90kg (!!) och sedan 5,8 med 70kg
Raka marklyft: 3x8 med 32kg i händerna
Sittande benpress: 5x8 med 87,5kg och sedan 5x5 med 114kg
Långsamma och djupa cablesquats: 5x10 med 22kg
Avslutade sedan med en ny favorit, dropset i abduction-maskinen. Tre stycken med början på 45kg och avslut på 25kg.
Körde alla repetitioner med stor noggranhet och långsamt med bra teknik!
 
Benen ritkigt skakade efteråt och jag inväntar nu en brutal träningsvärk. Har redan börjat känna av den och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, haha. Imorgon går jag upp tidigt för att möta en kompis på gymmet och köra lite cardio! Har förhoppningsvis lite andra roliga saker att visa upp och skriva om imorgon också, mer om då!