Happy 20th birthday to me

Precis som rubriken lyder, idag fyller lilla jag vuxen. Inga mer tonår för mig och jag är nu officiellt vuxen, eller iallafall här i Sverige. Att jag om 42 dagar flyttar till USA och helt plötsligt blir "ett år för liten" igen är ju lite småsurt, haha. Men jag får istället gotta mig i att jag, om exakt ett år, fortfarande har minst 1 månad kvar och åldern inne för nattklubbarna i New York.
 
Min morgon har varit lugn. Familjen kom in och grattade med presenter och frukost på sängen relativt tidigt, men på min enda lediga dag denna vecka passade jag på att somna om och sova ut. Vad som händer senare återstår att se, jag tänkte iallafall visa upp en del av vad jag fick i present då det mesta är rese-relaterat och värt att tipsa om!
 
 
Så först och främst fick jag, faktiskt redan för några dagar sedan, två resväskor samt två tags att sätta på. Detta är en stor resveska att checka in samt en kabinväska att ta med in på flyget tillsammans med handbagaget. Även om jag egentligen ville ha en annan färg så kände jag mest att så länge dem tar mina kläder till USA utan att svika mig så är jag mer än nöjd. Tagsen är sådana man skriver namn, adress och telefonnummer på och där kommer jag förmodligen skriva adressen till min värdfamilj i USA. Jag kommer även att få en tag från Cultural Care närmare avresa, den kommer få sitta på den stora väskan med adressen till traininschool i New York.
 
 
 
Här är väl egentligen den mest intressanta biten av mina presenter just ur er synvinkel.
(1) Jag fick för det första en uppblåsbar nackkudde. Nästan ett måste när en ska åka flyg i flera timmar! (2) Sedan fick jag också en reseadapter, den ni ser liggande på nackkudden. Detta är alltså en adapter för kontaktuttagen och ett m-å-s-t-e för oss aupairer som flyttar in i amerikanska (eller andra länders) hem. (3) Jag fick också en förgreningssladd, kanske inte ett måste, men väldigt skönt att kunna ladda till exempel dator, mobil och kamera på samma gång. (4) Till sist fick jag också två stycken lås till mina resväskor, men inte vilka lås som helst utan ett par TSA-lås. De enda lås som faktiskt godkänns på väskorna när en reser till USA. Detta lås kan säkerhetspersonalen på flygplatsen öppna om dem vill söka igenom mitt bagage utan att behöva knippsa och eventuellt skada väskan eller innehållet. 

Jag är supernöjd med samtliga presenter, både reserelaterade och icke reserelaterade. Skönt att kunna spara de pengar jag annars hade lagt på detta.