Failing to plan, is planning to fail

Testar på detta med ett ha ett "rullande träningsschema". Har alltid förutom gjort upp schemat veckovis eller för några perioder i taget, men oftast håller det inte mer än någon månad innan jag helt spårar ur, tappar kontrollen och helt plötsligt har tränat 4 benpass och 3 ryggpass på en vecka. Ja okej, inte riktigt så, men ni förstår vad jag menar...
 
Anledningen till att jag tidigare gjort som jag gjort har varit för att kunna anpassa mitt schema till jobbet, men när jag häromdagen låg och försökte somna, ja då brukar ju tankarna vara som högljudast... så kom jag underfund med att det egentligen bara är att ta sig tiden att kunna följa schemat, och att allt annat är lathet. 
 
Och ja... nedan ser ni vad jag kom fram till. Ska alltså prova detta ett tag. Se vad jag tycker och försöka komma underfund med om detta upplägg passar mig. To be continued helt enkelt!
 
Måndag: Mage, bröst 
Tisdag: Rygg, biceps
Onsdag: Mage
Torsdag: Ben (fokus rumpa) & judo
Fredag: Vila/kondition
Lördag: Axlar, triceps 
Söndag: Ben (fokus framsida/baksida lår)
 


 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
OBS! Jag planerar inte in vilodagar då det helt enkelt fungerar mycket bättre för mig att ta en vilodag när jag känner att min kropp behöver det. Jag har nu skrivit upp en fredag som potentiell vilodag, men det skulle lika väl kunna hända att jag vilar en måndag, eller en onsdag, eller en hel vecka. Ja, jag litar på min kropp och mig själv tillräckligt mycket för att överlåta det på känsla. Vill dock poängtera hur viktigt det är med vilodagar och att låta musklerna återhämta sig! Det är under vila musklerna växer, glöm inte det!