25. Half-day och svenska pannkakor

Denna dag hamnar helt klart som #1 på topp-listan över bra dagar här i USA. Med en lätt kaotisk morgon och en mindre "försening" till skolan så kunde det ju bara bli bättre, och det blev det! Barnen hade halvdag idag i skolan, vilket innebär att istället för att sluta 14.50 så var jag där och hämtade dem redan 12.30.
 
Halvdag innebär ju inte bara att jag jobbar mycket längre utan även att barnen ska ha lunch och när halvdagen dessutom infaller en fredag, som idag, och ingen av tjejerna har några läxor så behöver dem även underhållas under eftermiddagen för att så lite tid som möjligt ska spenderas vid datorerna! Vi löste detta genom att göra svenska pannkakor till lunch, mycket omtyckt MEN jag hörde rykten om en av deras tidigare, finska, au pairer har gjort svenska pannkakor till dem men kallat dem för finska pannkakor... hmm. Dem hade dessutom fått för sig att tunna pannkakor ska ätas med händer (??) så jag har ingen aning om vad denna finska au pair gjort med dem, men detta är svenska pannkakor och dom äts ihoprullade med kniv och gaffel!! hahaha.
 
Nedan ser ni hur Lindsay tänker göra ett tappert försök och äta en jordgubbsfylld pannkaka med kniv och gaffel medan Caroline just didn't give a f*ck about that shit, hahaha.
 
Efter lunch gjorde Ryan sina läxor och jag och tjejerna gick ner till min våning för att spela lite spel. Vi hade superkul och allting kändes verkligen så bra, vilket ger denna dag en självklar plats på topplistan. Jag fick sedan sluta tidigare då min värdpappa inte såg någon mening med att jag ska jobba en fredagkväll när han ändå är hemma, så jag tog tillfället i akt och åkte till gymmet innan middagen, vilken för övrigt blev riktig amerikansk pizza. Ett ord; hurgottsomhelst. USA vet hur man gör pizzor, that's all I can say.
Men alltså, barnens blick när jag ber om ranch-sås och häller på min pizza, oslagbar!! Dem har tydligen inte sås på sina pizzor, ja inte på typ någonting faktiskt och jag frågar mig själv varje dag hur dem klarar sig utan bea och vitlökssås...