55. Trick or treat!!!

Happy halloween allihopa!
Kan inte riktigt ta in att jag har firat halloween i USA. Min första amerikanska högtid och det har varit helt amazing med både kompisar, fest och min fina värdfamilj! Kan heller inte fatta att det imorgon är november och jag har snart varit här i två hela månader??? Wow.
 
Idag var barnen i skolan som vanligt(ish), lite annorlunda var det då dem fick lov att klä ut sig istället för att bära sin uniform och jag tror det var någon typ av parad under dagen... Jag tog iallafall en runda med kameran i högsta hugg direkt efter drop off för att spana in halloween-dekorationerna. Blev både imponerad och besviken då vissa hus verkligen gick all in medan andra inte ens hade en pumpa på trappan... Vi har dock ett hus nära intill oss som verkligen, verkligen slog på stort med en stor kyrkogård, ett piratskepp, sprutande rök, färgade lampor med mera! Verkligen sjukt coolt!
 
 
Jag hämtade sedan barnen kl 15.00 efter att ha gett min bror, Louise och lille Daniella en housetour och vi började  alla fixa oss inför kvällens trick-or-treat runda samt ringde och beställde pizza till middag. Lindsay klädde ut sig till en minion, Ryan till Kylo Ren från Star wars, Caroline även hon en karaktär från Star wars vid namn Rey och jag själv klädde ut mig till Piper Chapman från Orange is the new black.
 
Vi var ute och plingade dörr i närmare två timmar innan barnen började klaga på att dem var trötta och kalla, så vi tog oss hemåt. Jag själv bad inte efter godis men följde oftast med barnen upp till dörren medan min värdpappa stod längst med vägen och väntade på oss alla. Barnen fick dock något fruktansvärt mycket godis haha. Tre fulla påsar med säkert 1kg var, helt sjukt. Vi avslutade kvällen med att titta på Charlie Brown, eller Snobben som vi skulle säga, vilket är en tradition för min värdfamilj och nu ligger jag här i sängen helt utslagen och är mer än redo för sängen. Bör faktiskt försöka sova snarast då jag inte vill upprepa morgonens försovning. Vaknade 07.25 utav röster från köket och kastade mig upp samtidigt som min värdpappa skickade sms till mig "Good morning Jonna", "Are you there??" haha, oops.