173. Vad gjorde jag i måndags?

Det är söndag, klockan närmar sig 23 och mina ögon är så fruktansvärt trötta men jag insåg precis att jag inte har bloggat på hela veckan fast att jag har så sjukt mycket att dela med mig av, haha, så nu kör vi. 
 
Helt ärligt har denna vecka nog varit en utav de bästa veckorna sedan jag kom hit! Jag har nämligen haft så fruktansvärt roligt och haft så mycket på gång att jag knappt kan komma ihåg vad jag gjorde i måndags. Faktum är att när jag väl insåg att det var i måndags jag tog tjejerna till lekparken så kändes det så himla konstigt, det känns som att iallafall 2-3 veckor har passerat sedan dess, men nope - det är bara jag som har haft fullt upp!
 
Tisdag och onsdag var faktiskt lunga. Jag gjorde mitt jobb, tränade, städade lite och gjorde lite sånna där saker som man gärna skjuter upp. Lindsay var sen till skolan en dag då hon ljög för mig och sin pappa angående plugg och var därför tvungen att stanna hemma någon timme innan skolan och plugga inför ett prov - det var nog det mest spännande dessa två dagar. Vädret var helt amazing också!
 
 
Allt eftersom veckan gick steg temperaturen och i torsdags hade vi härliga 24 grader och stekande sol. Jag lyckades såklart bränna mig i ansiktet men det var det värt för lite sol i ögonen, hehe. Efter mitt morgonpass på gymmet åkte jag och träffade Julia, en ny tysk au pair i mitt område, för lite froyo, vansinnigt gott. När jag hämtat värdbarnen i skolan och läxorna var klara tog jag och Lindsay oss ut för att spela kubb och senare på kvällen skrev också Elvira och undrade om jag ville följa med och titta på bio med några kompisar - ett självklart ja, trodde jag tills jag insåg att det var en thriller och jag hade ansiktet täckt under stora delar av filmen. "Get Out", en bra men läskig film haha. 
 
 
I fredags skrev jag till Elvira för att se om hon skulle vilja äta middag med mig och efter att ha följt med och skjutsat hennes värdbarn till träningen så hamnade vi på Chipotle, kommer verkligen äta ihjäl mig på det tror jag!! På vägen hem ringde Elviras pojkvän och frågade om vi ville gå ut på en klubb i Annapolis och vem säger väl nej till det? Snabbt hem, på med smink och snygga kläder, i med lite dricka och sen for vi iväg och alltså jag. hade. så. jävla. roligt.
 
Det är ju så, att om det är någonting jag verkligen, verkligen saknar hemifrån så är det ju just detta. Alla våra utgångar på jernet och C12, att dansa, hänga med kompisar, träffa nya kompisar och allt annat som hör till!!! Ae, fan va roligt jag hade! 
 
 
Dessvärre fanns det såklart en morgondag och jag kan ju säga att jag var lagom pigg när fotstegen på övervåningen väckte mig klockan 08.30. Jag hade en huvudvärk hängande över mig större delen av förmiddagen men jag och Elvira räddade verkligen allt med brunch på IHOP och *trumvirvel...* ett planerat spontan-besök på en tatueringsstudio, haha. Länge har jag pratat om att jag vill tatuera mig igen och när Elvira i veckan berättade att hon och en kompis tänkte åka dit, fredag eftermiddag, så blev jag med ens jätte taggad och sa att jag hänger på. Det körde dock ihop sig lite då vi var tre tjejer men tiden fanns inte riktigt till varken för oss eller för tatueraren denna dag och vi sköt på det till nästa vecka, trodde vi...

När jag och Elvira satt på IHOP och tänkte ringa för att boka en tid på måndagen, men får svaret att dem nog inte hinner alla tre då heller men att torsdagen var ledig så bestämde vi oss för att åka dit, bara vi två, på en gång. Varför vänta tills på torsdag när vi kan få det gjort på några timmar liksom? Sagt och gjort - jag ligger nu här i min säng, relativt nytatuerad och är så fruktansvärt nöjd. 
 
 
Man skulle ju kunna tro att en ny au pair-vän, froyo, kubb, soliga sommardagar i februari, bio mitt i veckan, en utgång i Annapolis, brunch på IHOP och en "spontan"-tatuering skulle räcka för en vecka, men icke sa nicke. I morse ringde klockan tidigt som attan för att vara en söndag, jag hämtade upp Alexandra och styrde bilen mot D.C. Det var dags för vår första dag vid skolbänken här i USA. 
 
Det är inte den roligaste klassen och egentligen ingenting alls som intresserar mig, men med en trip till Niagara Fallen att se fram emot i sommar så kan jag nog genomlida 3 helger. Kursen ger mig fyra av mina sex credits jag måste ta så nu ska jag bara försöka komma fram till något för mina två sista credits, haha.
 
 
Och det var, tillslut, allt för denna vecka. Som tidigare sagt har det verkligen varit en helt sjukt nra vecka. Mina värdbarn har skött sig bra, bortsett från läx-lögnen, vädret har varit helt amazing med 17-25 grader varmt varje dag, jag är helt otroligt nöjd med min tatuering och har spenderat så mycket tid med vänner! En helt perfekt vecka faktiskt, fler sånna tack!
 
Vad denna kommande vecka har att erbjuda återstår fortfarande att se men jag väntar med spänning! Nu - sovaaa!